Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
22.03.2020
VĚRNOSTNÍ PROGRAM
VĚRNOSTNÍ PROGRAM Už jste se registrovali? Máme tu pro vás bonusový - věrnostní program slev na vaše další nákupy.Pokud vaše objednávky v součtu přek... číst celé
08.01.2020
FYTO-BOTOX - přírodní netoxická alternativa botoxu 
  ATOK - Intenzivní sérum ZLATO-JANTAR - naprostá jednička v přírodní anti-age kosmetice! V krásné lahvičce z pískovaného skla se skrývá učiněný pokl... číst celé
08.05.2019
KYSELINA HYALURONOVÁ - ZÁZRAK PŘÍRODY
KYSELINA HYALURONOVÁ - ZÁZRAK PŘÍRODY  Kyselina hyaluronová je zcela přírodní a pro člověka přirozená sloučenina.   Jedná se o zcela unikátní orga... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

ATOK kosmetika - doprava zdrama

ATOK KOSMETIKA - věrnostní program

ATOK-kosmetika.cz - doprava

  Balík Do balíkovny
levná doprava a rychlý výdej! 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Adéla Martínková, se sídlem Bílina, Jenišovská 241, PSČ 41801, IČ 08784973, zapsaná v ŽR (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Proč nakupovat u nás?

Denně čerstvé produkty
    Produkty přímo z výroby    
Doprava zdarma
    Při nákupu nad 2.000 Kč
Doprava od 65 Kč
    Česká pošta Balíkovna
Věrnostní program
    Pro věrné zákazníky sleva až 5%

Kontakt
Aromaterpie-kosmetika.cz
Šárka Martínková
Šárka Martínková
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Copyright © 2010 - 2020 Aromaterapie-kosmetika.cz - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.