Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
22.03.2020
VĚRNOSTNÍ PROGRAM
VĚRNOSTNÍ PROGRAM Už jste se registrovali? Máme tu pro vás bonusový - věrnostní program slev na vaše další nákupy.Pokud vaše objednávky v součtu přek... číst celé
08.01.2020
FYTO-BOTOX - přírodní netoxická alternativa botoxu 
  ATOK - Intenzivní sérum ZLATO-JANTAR - naprostá jednička v přírodní anti-age kosmetice! V krásné lahvičce z pískovaného skla se skrývá učiněný pokl... číst celé
08.05.2019
KYSELINA HYALURONOVÁ - ZÁZRAK PŘÍRODY
KYSELINA HYALURONOVÁ - ZÁZRAK PŘÍRODY  Kyselina hyaluronová je zcela přírodní a pro člověka přirozená sloučenina.   Jedná se o zcela unikátní orga... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

ATOK kosmetika - doprava zdrama

ATOK KOSMETIKA - věrnostní program

ATOK-kosmetika.cz - doprava

  Balík Do balíkovny
levná doprava a rychlý výdej! 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Adéla Martínková, se sídlem Bílina, Jenišovská 241, PSČ 41801, IČ 08784973, zapsaná v ŽR (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Proč nakupovat u nás?

Denně čerstvé produkty
    Produkty přímo z výroby    
Doprava zdarma
    Při nákupu nad 2.000 Kč
Doprava od 65 Kč
    Česká pošta Balíkovna
Věrnostní program
    Pro věrné zákazníky sleva až 5%

Kontakt
Aromaterpie-kosmetika.cz
Šárka Martínková
Šárka Martínková
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Copyright © 2010 - 2020 Aromaterapie-kosmetika.cz - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.