Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
22.03.2020
VĚRNOSTNÍ PROGRAM
VĚRNOSTNÍ PROGRAM Už jste se registrovali? Máme tu pro vás bonusový - věrnostní program slev na vaše další nákupy.Pokud vaše objednávky v součtu přek... číst celé
08.01.2020
FYTO-BOTOX - přírodní netoxická alternativa botoxu 
  ATOK - Intenzivní sérum ZLATO-JANTAR - naprostá jednička v přírodní anti-age kosmetice! V krásné lahvičce z pískovaného skla se skrývá učiněný pokl... číst celé
08.05.2019
KYSELINA HYALURONOVÁ - ZÁZRAK PŘÍRODY
KYSELINA HYALURONOVÁ - ZÁZRAK PŘÍRODY  Kyselina hyaluronová je zcela přírodní a pro člověka přirozená sloučenina.   Jedná se o zcela unikátní orga... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

ATOK kosmetika - doprava zdrama

ATOK KOSMETIKA - věrnostní program

ATOK-kosmetika.cz - doprava

  Balík Do balíkovny
levná doprava a rychlý výdej! 

  1. Úvod
  2. Kosmetické suroviny
  3. Rostlinné oleje
  4. ATOK Rostlinný olej rakytníkový, lisovaný za studena 20ml

ATOK Rostlinný olej rakytníkový, lisovaný za studena 20ml

Rostlinný olej

ATOK Rostlinný olej rakytníkový, lisovaný za studena je žluto-oranžové barvy a je specifický vysokým obsahem karotenoidů, nenasycených a nasycených ma... celý popis
Dostupnost
Skladem
Objem
Nejsme plátci DPH
272 Kč
Číslo produktu:A1034C
EAN kód:8595107580040
Výrobce:ATOK original
Objem:20ml
Typ:Rostlinný olej
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

ATOK Rostlinný olej rakytníkový, lisovaný za studena je žluto-oranžové barvy a je specifický vysokým obsahem karotenoidů, nenasycených a nasycených mastných kyselin, vitaminu E a fytosterolů. Pomáhá k obnově poškozené pokožky, zjemňuje ji a zpomaluje proces stárnutí.
Má výrazné antioxidační účinky a regenerační vlastnosti. 

Je vhodný zejména k péči o suchou a zralou pleť.


Použití:
jedinečný rostlinný olej s mimořádným podílem aktivních látek určený k běžné péči o pokožku celého těla i obličeje. Chrání, regeneruje a zjemňuje pokožku, přispívá k regeneraci poškozené kůže v důsledku popálenin, ran, akné a jizev. V čisté formě se používá výjimečně. Doporučená koncentrace v kosmetickém preparátu – 10%.

Tip:
k rozšíření účinků lze dokapávat (cca 5 – 30 kapek na 30ml) do regeneračních olejů, krémů a pleťových masek. Je vhodný zejména k obohacení účinků z produktové řady „Opalovací oleje a péče po opalování“.

Při tvorbě individuálních receptur je třeba dodržovat bezpečné dávkování - viz Doporučené koncentrace éterických olejů a směsí v rostlinných základech.


INCI:
Hippophae Rhamnoides Fruit Oil

Zboží zařazeno v kategoriích
Proč nakupovat u nás?

Denně čerstvé produkty
    Produkty přímo z výroby    
Doprava zdarma
    Při nákupu nad 2.000 Kč
Doprava od 65 Kč
    Česká pošta Balíkovna
Věrnostní program
    Pro věrné zákazníky sleva až 5%

Kontakt
Aromaterpie-kosmetika.cz
Šárka Martínková
Šárka Martínková
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Copyright © 2010 - 2020 Aromaterapie-kosmetika.cz - Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.